55 års kalas

I helgen var vi till karlholm och gratulerade min äldsta morbror som fyllde 55 :) träffar inte han och hans fru så ofta så det var jätte trevligt. Träffade även några till fram släkten. Min kusin sara som också Bor i karlholm kom också:) Vi åkte dit med min yngsta morbror ronnie och hans fru britt:) det var jätte trevligt. Han fyller 40 den 14de februari så han ska ha fest den 12 så då fick jag äran att tjäna massa pengar;) hos hellre den än att dricker men hade ju druckit annars:) På söndagen jobbade jag fram elva till tre. Sen åkte vi till järbo på loppis för tomas mamma och pappa hade bord där:) men alla var på väg där ifrån när vi kom dit. Sen åkte vi direkt till årsunda för att hämta min bil. Jag besikta den i dag. Gick så där.. Men visste att ja skulle få tvåa på handbromsen så vart inte så förvånad.. Men den rullar lagligt en månad till iaf:) sen har ja varit på praktiken på dagen. Men sen ja kom hem har ja bara slappat:) nu ska jag fortsätta se familjen annorlunda:)

Stan

Idag så sov jag till klockan tolv. Lite onödigt länge kanske. Men hade ju ändå inget annat för mig:p Sen vid ett så kom elin hit och vi gick ner på stan en sväng. Hittade inget som lockade som vanligt. Allt är typ bara dyrt i mina ögon :p iallafall just vid tillfället när man inte har stadig inkomst. Jag tycker det är roligare att köpa något till tomas och lägenheten än till mig själv:p Innan vi gick hem så gick vi och sola. Vi prövade ett nytt ställe:) jag kolla runt på internet igår så då hitta ja ett som vi kunna pröva:) det var bra solarium där men tog ju lång tid innan det vart varmt:p så för elin var det ännu bättre :p när jag värmde upp det. Sen vid sju tiden så gick jag ner till sofie och kollade på film. Jag kände att ja lära få tiden att gå så ja kan gå och lägga mig:p Imorgon ska ja ju jobba för första gången på vandrarhemmet. Jo visst är man nervös men bara att ringa dom om det är något:) Nu ska jag ta och sova. God natt på er :)

Sjukt bra låt!

Usch vad jag inte kan låta bli att lyssna på Rihanna - Love The Way You Lie  och Bruno Mars - Just The Way You Are.
Tomas älskar ju Rihanna låten så jag tänker på han varje gång jag hör den! :) <3
Och Bruno Mars låten stämmer också in på han (vad jag tycker) ;). 

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
'Cause, girl, you're amazing just the way you are.

Yeaaa!

Her lips, her lips I could kiss them all day if she let me.
Her laugh, her laugh she hates, but I think it's so sexy.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Fast den låten är ju gjord för en "hon" men jag tänker att dom sjunger "han" ;)

Åh den låten är så undeerbaar :D blir glad när jag hör den! :)

Idag har jag varit på praktiken, Åkte dit vid tio för Peter skulle fixa något innan. Åkte väl hem strax efter fyra.
Tvätt tiden börja klockan fem så jag behövde inte stressa :)
Elin kom hit strax före fem för att hålla mig sällskap medans jag tvätta. Då min man är i Ockelbo och jobbar häcken av sig ;) ( Kanske inte bokstavligentalat, men han vill väl att jag ska tro det ;) hihi )
Men det är kanon att han har fått jobbet han har nu iallfall. Får se vad det leder till sen.

Vi gjorde inte mycket mellan gångerna vi skulle ner till tvättstugan. Kollade på Biggest Loser, Halv åtta hos mig, Nå svenskt mat program och Fuskbyggarna. Fan vilka svin det finns.. Tänk att man betalar 720 000kr för ett hus sen säger som att det ändå inte finns nå pengar att bygga för.. Undra hur man tänker då..

Jag har kollat lite priser på gym ställen här i Sandviken :P
Är grymt sugen på att börja.. Jag vill helst börja på badhuset igen och ha styrke träning med ledaren Emma för hon var kanon bra. Men det är så jävla dyrt där...
Får se vart vi hamnar att träna någonstans :)

Nu ska jag springa och slänga mig i soffan en stund innan läggdags ;)
Är ju ledig i morgon så jag ska ladda inför fredagen då jag ska jobba för första gången på vandrarhemmet.
Spännande!

Nattinatti :)

Tisdag

Idag är det tisdag. Fast det tror ja ni redan vet!? Min tisdag har sett ut på detta vis, mamma ringde mig fem över nio som tur var! Peter kom och hämtade mig vid halv tio ungefär. Då åkte vi till hans firma. Jag har hållt på och måla klart väggarna i dag. På dom ställen harry inte kom åt;) när vi skulle äta lunch så öppnar ja matdosan.. Och då har ja tagit fel matdosa! Jag hade tagit den med kakor i.. Vad trött man blir på sig själv då. Som tur var hade ja macka med mig så ja fick i mig något iallafall:p men jag hade längtat så fruktansvärt efter att få äta resterna av min pastacarbonada som jag gjorde igår:p Nu står ja vid spisen och gör lasagne:) det ska bli super gott att äta;) plus att min älskling kommer hem snart :)<3

<3


Jag älskar dig mest i hela världen<3
Det är dig jag vill leva med.
Det är dig jag vill uppleva nya äventyr med.
Det finna ingen som du hjärtat<3

Du och jag, foreverandever <3


Gud vad jag saknar balen!



Årsunda

Sitter hos mor och far i Årsunda just nu.
Pappa håller på med jettan så jag är här om han behöver hjälp med något.

Igår så va vi till min syster Anja och Joel. Per och Mattias var också där.
Vi kollade på Toy Story 3. Den första filmen var bäst tycker jag ;)

Tomas syster Dedde och hennes kille Oskar var hit till Årsunda och hälsade på en sväng idag också.
Tror dom vela träffa hundarna. Och det säger man ju inte nej till precis ;)

Tomas är just nu ute och åker skoter med Kristian :) Dom skulle prova någon ny väg som dom inte åkt förr.
Får se när dom kommer tillbaka.

Ikväll blir det dusch och mys med <3.
Imorgon är det en ny dag på praktiken. Får se vad man hittar på att göra.

Längtar till på fredag! ;)

Ha en bra Söndags kväll :)

Så skönt

Har varit dålig på att uppdatera. igen..
Men det känns inte som att det har hänt så mycket vettigt ändå ;)

Tomas jobbar om dagarna och jag har praktik fyra dagar i veckan.
Igår städade jag hos min syster igen. Har jätte ont i ryggen idag..
Har väl gjort något med det så jag fått träningsvärk skulle jag tro.
Elin kom och gjorde mig sällskap.

Hon är på väg hit snart också. Vi ska ner på stan en sväng och kolla :)
Sen klockan tre ska jag till vandrarhemmet här i Sandviken och ska få kolla runt.
För jag ska få jobba extra där :D
Städa på Fredagar sen ska jag lära mig reception :P

Kul att få lära sig något nytt.!

Idag kommer min underbara älskling hem <3
Ska bli så otroligt skönt att få hem honom!

Nu ska jag vika tvätt och göra lite fint tills ikväll :D
Kom på att jag lär handla lite också.

Ha en toppen Fredag!

Äntligen fredag:)

Äntligen är det fredag, och det betyder ju att Älsklingen kom hem i dag :) Har nyss gjort hemma gjord pizza :) till och med botten gjorde ja själv ;) hjärtat stekte köttfärsen och ja gjorde resten:) Skönt att ha han hemma nu:) men på måndag åker han ju igen :(. I morgon ska vi Nog ut till årsunda och fixa med jetusen. Fast inge roligt när det är så kallt ute. Men den Lär ju fixas innan besiktningen som är snart:) får se hur många tvåor det blir. Nu är det mumiens återkomst på trean:) Har ett svagt minne att ja gick på bio på den med min familj när den kom ut :p. Nu ska jag slappa resten av kvällen. Hoppas ni får en härlig fredags kväll:)

Huvudvärk

Idag är det en sån dag man har huvudvärk utan anledning. Eller jo den kanske har en anledning ändå. Har ju jobbar mycket med armarna uppåt i dag.. Känns som av ingen hjälper mot de heller.. Snart blir det att sova så jag orkar upp i morgon :) Saknar min gullePlutt jätte mycket<3<3 God natt :)

Praktik PH Marin

Första dagen på praktiken avklarad:) Gjorde inte så mycket. Kom dit vid kvart i tio, kom en kund som skrev kontrakt för en båt han köpt. Sen kollade vi runt vad som lär göras med hela lokalen. Och det är rätt mycket. Han som hade lokalen före har haft den och svettsa i, i trettio år! Så det är en flåttig yta precis överallt som man Lär försöka få bort. Idag har jag gjort rent massa hyllor som ska upp på en övervåning. I morgon ska jag börja måla väggarna :) det ska bli kul. Idag har vi fått hem remmen iallafall, så tomas byter den innan han kommer hem från jobbet:) sen blir det att åka och handla mat:) Ha en fortsatt trevlig dag:)

Trött

Sov ända till två i dag. Och jag känner mig ändå inte utvilad. Har tvätttid i dag. Väntar på sista maskinerna nu, det känns skönt:) Vi hade inte så mycket tvätt så jag passa på och tvätta upp de nya sängkläderna jag köpte förr men inte packat upp;) Tomas är så väg hem nu, så får se om vi går ner med lite saker till källaren:) det skulle vara skönt att bli av med massa här ifrån;) Nu ska jag gå ner till tvättstugan igen:) Ha de bra

Söndag

Idag är det en riktig söndag! Är hur seg som helst och tiden går jätte segt. Orkar inte göra något alls. Ska snart börja med maten. Och är inte på inspererad att göra den men det måste ju göras:) Tomas är på väg hem fram ockelbo snart. Niklas skulle skjutsa hem han:) I morgon ska vi beställa en ny rem till bilen. Fanns inte på biltema. Så på tisdag så har vi bil igen och då Lär vi stor handla:) Har gjort mat schema nu så får se hur det går;) Är så trött på folk som lägger sig i och när dom gör det så fattar dom ingenting.. Det är väl onödigt att lägga sig i något man inte förstår.. Jag försöker lägga mig i så lite saker som möjligt. Men ibland är de omöjligt att inte göra det.. Förstår mig inte på folk som lär ha och göra med allt. Dom som är så nyfikna så öronen spettsas så fort någon säger något. Det märks att alla människor är olika.. Nu ska jag göra mat.

Årsunda

Sitter just nu hos min mor och far :) Har varit här hela dagen i stort sett, mamma hämtade mig vid elva tiden och då åkte vi till rusta, dollar, öob och slutligen ica för handling av mat:) Har varit ute en sväng med min bil i dag också:) den har ju stått i några veckor. Rätt skönt att köra den men gud vad tråkigt med framhjulsdrivet ;) Nästa helg blir det väl att fixa iordning den till besiktningen den sista januari. Ska ju sälja den sen, men då blir det Nog en tår i ögat. Det är ju trots allt min första bil:p Generatorremmen gick sönder på våran bil i dag också. Vi visste att den var dålig så vi var ju beredd på det.. Den gick sönder när tomas kom till ockelbo. Han åkte till biltema och köpte en ny, men givetvis så var det fel.. Blir bara massa krångel. Och då Lär han ju till ockelbo i morgon också. Det är ju inte gratis precis att åka dit, men det är ju som det är nu. Bara gilla läget liksom ;)

Ojojoj

Nästan nyss kommit hem från pulka backen :)
Det var hur kul som helst :D

Fast vi tog fel väg först och då när vi vände så först vände jag sen Elin men då kom en gubbe ut och skäller på henne.. För vi fick inte åka där tydligen.. Och han skulle ringa polisen och så, men jag tror inte polisen skulle bry sig. Jag skulle då skratta om jag var polis och det var en man som ringde och sa att det kommit två bilar som vände och störde hans lamm....
Är det något att besvära polisen med? eller iuf dom ska väl få ha roligt på en fredag kväll också..

Sen så åkte vi till backen, och när vi kommer upp och står där så ser jag en bil åka på den vägen och den åker till våra bilar på parkeringen och står där ett bra tag.. Säkert han som tog reg.nr.. Sen åkte han.

Det är väl den bilen som åker först man ska gnälla på inte den som åker sist?

Men sen när vi åkte därifrån så kolla ja om det satt någon skylt som vi missat men det gjorde det inte..
Så jag tycker dom borde sätta upp en bom där så man inte kan åka in, eller vill dom klaga på alla som åker fel?..

Det var jätte jobbigt att gå upp igen efter man åkt ner :P Och mun vart full med snö och man såg ingenting.
Men det var roligt iallafall och det är huvudsaken det :)

Sen åkte vi till Maxi och köpte godis (äntligen ;).
Nu är Anjas kille Joel här och kollar på snuten i Hollywood 3.

Nu ska jag fortsätta kolla :)

Natti :)

Pulka/bob

Nu är Julen nästan utflugen ur våran lägenhet, känns ganska skönt ändå för då är det ju ett steg närmare våren.
Och den är så grymt fin:)
Idag har jag dammsugit hela lägenheten och städat på toa :)

Känner mig rätt pigg idag ändå, fast det känns ändå att man inte är helt hundra procentig ;)
Har fått sovit rätt mycket inatt och det känns skönt, bara att det tog kanske två timmar innan ja somnade.

Tomas är ju och jobbar nu, han kommer väl hem sen någongång. Tror dom slapp jobba över iaf :)
Och idag ska vi äta goo mat :D Ska börja med den så den är klar när han kommer hem.

Senare så ska vi nog till Högbo och åka pulka/bob med Syster Anja, Joel, Elin och hennes kompis (glömt vad han heter). Tror det va en kompis till Joel också som skulle med.
Det blir super trevigt :)

Och idag ska jag nog köpa lösvikts godis :) Om ja inte minns fel så var det vid Haloween som vi köpte det sist ;)
Har varit sugen på det i flera dagar nu men hardragit på det hela tiden :P Så vi får väl se om ja drar på det ännu mer ;)

Ha det bra :)

Ännu värre

Nu har förkylningen blivit ännu värre.. Är hur slapp som helst och snoret bara rinner.
Men än så länge har jag klarat mig från feber har bara haft lite feber frossa.

Igår så kom Elin och hennes kompis och hälsade på en snabb sväng :)

Sen åkte vi till Media Markt och köpte en mixer, ÄNTLIGEN!
Tomas läste tidningen att dom kosta 99kr så då tänkte vi att dom är säkert slut men det var dom inte som tur var ;)
I deras reklamblad idag så var dom även med där ;)

Imorgon så är nog Tomas ledig, men då ska jag iväg och städa istället. Får se hur seg jag är..

Sen på kvällen ska vi nog vara med Elin och hennes kompis, får se vad vi hittar på :).

Nu ska jag gå och däcka på soffan igen.

Ha det bra

Lite bilder


Elvis ligger i Jesper's knä :)


Bror min :)


Pojkvännen min :)


Elvis leker med Englas pip ;)


Engla provade min mössa jag fick i julklapp av Mor och Far :)


Får man nå mat snart? ;) Hunden som alltid är hungrig ;)


Jag tror Engla tog en powernap ;)


Pappa körde skoter för första gången i hela sitt liv på Juldagen :)


Vart inte som han tänkt sig ;)


Engla hade damp :)


Elvis hittade nå skräp. Och det är säkert han själv som skräpat ner.


Dom leker i snön :)


Go hjärtat<3


Sen åkte Jesper iväg en sväng ;)

Det var några bilder iallafall ;)

Ha det bra

Usch

Börjar bli förkyld, eller är det redan..
Täpp i näsan och ont i halsen. Tror att jag inte fått feber iallafall. Men ibland fryser jag och ibland svettas ja så det går väl upp och ner.

Igår var det jätte jobbigt för då hade vi tvätt tid. Och Tomas jobbade ju så jag fick springa fram och tillbaka själv. Så var helt slut efteråt. Och jag är glad att våran tvätt stuga inte är i en källare, känns mycket tryggare när den är mitt på gården. När vi bodde i Ockelbo då vägrade ja gå ner själv för den var i källaren där.

Tror de närmar sig för nya grannar också. Har hört lite dunsar där inne, och igår såg ja några som plocka in saker där. Får se vad det blir för enar.

Har fått tillräckligt mycket damp på min blogg nu, försökte skapa en egen outfit på den men har gett upp nu..
Det blir bara kaos..

Idag vet jag inte om ja kommer/vill gå utan för dörren. Tomas kommer väl hem sen och blir jätte rastlös så då vill han väl göra något.. Eller så får han nöja sig med att spela tv spel eller gå ut själv ;)

Nu ska jag passa på att spela innan han kommer hem ;) så han får mer tid till det sen ;) för han lär ju lägga sig rätt tidigt :)

Ha det bra

Nå Fel

Är texten konstig för er som läser?

Nytt år

Ber om ursäkt att ja inte bloggat på ett tag nu.
Men jag har verkligen inte orkat suttit vid datan..

Julen firade vi ute i Årsunda med min och Tomas familj :)
Det var jätte trevligt, sen på kvällen åkte jag, Tomas, Oskar och Dedde till Dedde's farmor och farfar och firade med dom :)
Sen ännu senare så åkte vi hem till Tomas och Dedde's mamma och öppna paket :D
Fick jätte fina saker.

Nyår var vi ute i Årsunda med min pappa :)
Vi åt Tacos innan mamma åkte till jobbet.
Sen vid tolvslaget så åkte jag och Tomas till Karin och Loyden, kollade på fyverkerier.
Sen vart vi bjudna på fika och satt där till två ungefär och prata massa skit :)
Sen åkte vi till Johan och Tony i Ockelbo men Tony hade däckat, så det kändes som en liten onödig resa.
Kom hem till halv fem på morgon, Tomas sov till halv tolv och jag till halv två ungefär ;)

Vi har ju köpt en bakhjulsdriven bil nu, börjar bli riktigt bra på att sladda nu ;) hihi.

Är just nu ute i Årsunda, Tomas och pappa är i garaget och jag och mamma kollar på Wallander :)
Dom kör tydligen många Wallander filmer på Canal+ ACTION.

Sen kanske vi ska åka och hälsa på min syster Anja :) Får se hur sent det blir :)

Känns som att ja skulle blogga mera om ja kunna göra det via mobilen. Men min mobil är nog för gammal för det för det säger att sidan är för stor.. Och det går inte på Tomas heller.. :( Men det är väl som det är :)

Får hoppas att alla får ett bra 2011 år, hoppas att mitt blir bra också :D men det tror ja ;)

Ha det bra.

RSS 2.0