271011

Ja som dom allra flesta vet så har vårat underbara barn kommit<3 22 oktober klockan 06.04 <3 Ska försöka skriva ihop förlossnings historia:) Allt gick bra och vi hade bara bra människor runt om kring oss! I morgon är han redan 6 dagar! Gud vad tiden går fort:o I morgon kommer min syster och ska gosa med han:) Sen åker vi till farmor och farfar i ockelbo;) Vet inte vad dagen har att erbjuda. Han började med napp i dag så får se om han sover bättre i natt än vad han gjorde natten som var.:( Tror han hade ont i magen. Jag kan fortfarande inte fatta att det är vårat barn! Som vi ska ha med oss hela livet. Som vi ska uppfostra. Kan inte sluta titta på han i bland. Känslan är obeskrivlig<3 Nu ligger han och sover breve mig och jag ska också försöka sova medans han gör de.:) Skriver ett längre inlägg i morgon kanske beror på vad som händer och sker:) God natt. Tomas, lady och melwin<3<3 mitt liv<3

40+0


Om man bara visste när du tänkte komma ut <3

+ en dag<3

Ja då har man helt plötsligt gått över tiden.
Känns som att vi nyss fick reda på att få en bebis..

Men har ju alltid räknat med att gå över tiden en vecka iallafall så.
Får väl se om det blir så :)
Men just nu känns det som att det aldrig vill komma ut.
Att den har det så bra inne i magen.
Om det var jag skulle jag stannat inne till i vår ;)

Och jag kan inte förstå än att vi kommer vara ännu en till i familjen snart.
Att jag ska vara med och uppfostra ett barn.
Jag har alltid varit tillbaka dragen när det gäller barn.
Varför vet jag inte, kanske är för att jag tänk att tar jag i dom så börjar dom bara grina eller nå dyligt..
Annat med Tomas han har iallfall tre små syskon han vuxit upp med. Jag är ju minst i familjen..

Men det kommer väl vara annat när jag får vara med från början :)

Ne nu ska jag försöka komma på någon mat att göra..
Alltid lika tråkigt med mat.. Speciellt när man inte är sugen på något speciellt.

Två vänner var till valbo idag så då kunna dom köpa en trosa till Lady som vi ska ha på henne på natten för ibland hoppar hon upp i sängen när vi sover. Ska bli kul om den kommer sitta på imorgon när vi vaknar ;) eller om den ligger söndersliten någonstans.
Det tackar jag för :)

Ha det bra!

38+2

<3
Lägger in en bild från vecka 38+2 :)

Måndag

Ja då var måndagen denna vecka slut. Klev upp halv tolv ungefär och vid ett åkte jag och elin till mediamarkt och köpte en ny usb kabel till min telefon för mamma och pappas kattunge bet sönder min :p Sånt som händer. Synd att den inte satt i uttaget så han fick en stöt så han inte vill göra om det. Sen åkte vi hem och jag började städa. I stort sett hela lägenheter gjorde jag :) var verkligen behov av att torka golvena.. Men nu är det gjort så det är skönt:) Egentligen ska man väl vila så mycket som möjligt nu men jag blir så rastlös då;) sover hellre lite längre på dagarna och lägger mig i tid på kvällarna;) kommer väl inte bli mycket tid till att sova sen när bebis kommer men mamma säger att hon inte kommer kunna låta bli att komma och hälsa på så hon säger att jag kommer få vila då;) I morgon har vi beräknad tid iallafall. Men det känns som att jag kommer gå över några dagar iaf. Fast det skulle ju vara skönt om bebis vela komma nu;) Tänk vad tiden gått fort egentligen.. Den 28 februari fick vi reda på att vi skulle ha bebis och den 16maj var vi på ultraljud och alla andra fick veta det.:) Och sommaren tycker jag bara sprungit iväg. Dock har jag haft mycket med jobbet och det är väl bra:D I morgon är det jobb igen, får se om det blir så eller inte. Det går ju inte att planera så mycket. Men jag kommer nog få jobba;) Lady har blivit en stor flicka nu för hon har påbörjat sitt första löp:) Jag ska kolla upp vad det kostar att kastrera henne för vi ska inte ha valpar på henne ändå så då spelar det ingen roll:). För nästa hund jag ska ha ska vara en santbernad eller bernersennen hund:) men de får bli när vi flyttar till landet:) Nu ska jag slå ihop ögonen och vänta på att somna ;) får se vad man drömmer i natt då.. Natten som var drömde jag att våran barnvagn vart stulen, så får väl se vad som händer.:p Ha det bra!

Söndag

Jaha då var det söndag. Ännu en vecka som är slut. Vart tar tiden vägen? Känns som att man inte hinner göra något även fast man har mycket dödtid.. Denna helg har det inte hänt så mycket. Igår så var vi till ockelbo och hämtade tomas skoter till årsunda för de är lite som ska skruvas med den. Men som vanligt så kommer snön hinna komma och då blir det ju inte aktuellt att ställa in den i garaget och plocka isär den;) På kvällen åkte vi ner till årsunda för de var fest där. Fan vad döv man blir av alkohol. Märks när man är nykter då lägger man märke till nivån på musiken;) Idag så har det inte heller hänt så speciellt mycket varit på 15årskalas hos min kusin:) Sen ut till årsunda för att byta till vinter hjul. Så nu kan jag, bebis och lady åka lite säkrare om de kommer snö;) Jag har äntligen tagit hant om den där diskhögen som vi samlat på oss;) Det är så skönt när man äntligen gjort det. Fattar inte hur vi beteer oss men glas går det åt iallafall. Även fast jag försöker hålla mig till ett:p Nu ska jag hänga tvätten jag passade på att tvätta när vi var ut till årsunda;) snällt av mor och far att jag får tvätta där ute;) Ha det bra!

14102011

Ja då har denna fredag gått också. Har inte hänt så speciellt mycket.. Klev upp vid halv tolv och gick ut med lady:) hon är så himla duktig med att hålla sig, hon sover tills jag kliver upp också. Det är otroligt skönt må ja säga;) Sen så åkte jag och elin och kolla vid rusta och dollar:) Det blev nya badrums mattor. Två runda mörkblåa, har kommit på att det går inte att ha vita.! Dom ser skitiga ut på en gång. Efter det åkte jag och lady ut med henne till berga:) Där har vi tillbringat hela dagen:) Ätit tacos och äppelkaka:) Tomas kom dit vid åtta tiden tror jag. Då åkte vi till några kompisar och bara snacka skit:) Nu har jag precis lagt mig och ska sova:) Har haft som mens värkar hela dagen. Får se om det är falskalarm eller om de händer något inom en snar framtid;) kan ju alltid hoppas.. Inge kul att gå runt och ha ont. God natt!:)

Mobilinlägg

Har nu fått iväg Tomas till jobbet :) ibland är han verkligen seg startad på morgonen. Men de går nog lättare för mig att kliva upp bara för jag inte lär upp för jag går ju och lägger mig igen när han åkt;) Nu ska jag och lady somna om. Skönt och ligga och lyssna på radion. Fast dom kör ju samma låtar hela tiden. Men med vissa låtar går det inte att inte digga med;) Idag är det ju fredag och jag är ledig till på tisdag:) hur skönt som helst:) Men är ju ledig längre om bebis bestämmer sig för att titta ut tidigare. Men det får vi väl se :p kommer väl gå över två veckor bara för att man kan haha! Ne men nu ska jag sova. Ha det bra!

13102011

Var ett tagsedan man skrev nu.
Har haft en period som ja inte orkat gjort så mycket.

Det har inte hänt så mycket.
Vi har köpt nästan allt till bebisen iallafall.
Allt som är nödvändigt i börja.
Men man kommer väl komma på saker sen allt eftersom.

Är i vecka 39+2 idag.
Vart har tiden tagit vägen?
Tycker tiden bara har runnit iväg..

Bebis rör sig så myckt den kan men det är väldigt trångt nu.
Helst puta med rumpan så det ilar i högra revbena.
Har gått upp ca 10kg under hela graviditeten.

Jag jobbar fortfarande. Kommer troligen jobba in i det sista men jag får säga ifrån när jag känner att jag inte orkar jobba nå mer. Har världens bästa chefer
På tal om chef, i Tisdags fick jag smaka Gretes äppelkaka.
Och det var den godaste jag har ätit i hela mit liv.
Fick även en bit i går när jag jobba :)


Imorgon blir Lady 8 månader. Våran lilla tjej börjar bli stor <3

Idag händer det inte mycket mer än att jag ska jobba halv fem till sju :)
World Cup i bandy börjar ju idag så det kommer massvis med folk till jobbet :)
Och även bandy laget Edsbyn kommer bo vid vandrarhemmet.

Ha de bra!


RSS 2.0